Hoe kan ik een probleem met de site doorgeven?

We hebben, ter gelegenheid van de nieuwe website, een feedback-functie voorzien: aan de rechterkant van elke webpagina vindt u de knop 'Geef ons feedback'.

Als u daarop klikt, krijgt u het onderstaande hulpvenster te zien met de volgende opties.

• Meld een bug: duid het deel van de website aan waar u een bug gezien heeft.
  • Opmerkingen en suggesties: laat weten wat u vindt van de website of geef ons uw suggestie(s) door.
  • Helpcenter: hier vindt u een overzicht van alle veelgestelde vragen over uw registratie, uw abonnement of de tools op tijd.be