Hoe kan ik reageren op een artikel?

Op de nieuwe website vindt u de reageer-knop in de balk onderaan de artikelpagina. Daar vindt u ook de leestijd, en opties om het artikel te delen.

Deze balk verschijnt pas als u naar beneden scrollt in het artikel (dus als u ver genoeg in het artikel gelezen heeft).

Als u doorklikt op de reageer-knop, verschijnen de reacties rechts op uw scherm.

Naargelang van het aantal, kan het een paar seconden duren vooraleer alle reacties volledig geladen zijn.

Uw reactie kan maximaal 1000 tekens bevatten.