Hoe lees ik de krant in de app?

U downloadt de app via de Google Play Store of de Apple Store. Dat kan ook hier.

Net zoals op de website heeft u pas volledige toegang als u zich registreert of abonneert, en u vervolgens aanmeldt. Dat doet u met dezelfde gegevens als op de website. Klik hier om u te registreren.

Zowel op uw smartphone als uw tablet vindt u de krantartikels van die dag onder het tabblad ‘Krant’.

Op een tablet kan u ook de pdf-versie van de krant downloaden. Daarvoor gebruikt u het beste een wifi-verbinding, het bestand is vrij groot. U vindt de pdf rechtsboven in de app.