Hoe lees ik de krant in de app?

Onder het tabblad Krant leest u de krantartikels van die dag. Op een tablet kan u ook de pdf-versie van de krant downloaden. Daarvoor gebruikt u het beste een wifi-verbinding, het bestand is vrij groot. U vindt de pdf rechtsboven in de app. Als er een nieuwe krant is om te downloaden, krijgt u daarvan een melding wanneer u de app opent.

Hoe download ik de app?

U downloadt de app via de Google Play Store of de Apple Store. Dat kan ook hier. Net zoals op de website heeft u pas volledige toegang als u zich registreert of abonneert, en u vervolgens aanmeldt. Dat doet u met dezelfde gegevens als op de website. Klik hier om u te registreren.

Ik ben de krant gisteren vergeten downloaden. Kan ik ze nog lezen?

Dat kan op deze webpagina. In de app zelf leest u enkel de krant van die dag zelf. De Tijd verschijnt van dinsdag tot en met vrijdag, telkens vanaf middernacht. Op andere dagen is er de weekendkrant.

Kan ik de krant lezen op meerdere toestellen?

U kan de digitale krant op maximaal 2 tablets (iOS en/of Android) bekijken. U kunt ook altijd lezen op uw smartphone in de app van De Tijd. De krant is niet beschikbaar op de mobiele site.

Kan ik de lettergrootte van de digitale krant aanpassen?

De lettergrootte in de app zelf staat helaas vast. De meeste mobiele toestellen hebben tegenwoordig wel een functie om de algemene lettergrootte aan te passen.