Compleet

Met deze formule kiest u ervoor om de krant elke dag op papier, pc, tablet en smartphone te lezen. U kan dit later altijd wijzigen. Meer info bij de algemene voorwaarden.

Digitaal + Weekend

Met deze formule kiest u ervoor om de krant elke dag op pc, tablet en smartphone te lezen en elke zaterdag op papier. U kan dit later altijd wijzigen. Meer info bij de algemene voorwaarden.

Digitaal

Met deze formule kiest u ervoor om de krant elke dag op pc, tablet en smartphone te lezen en niet op papier. U kan dit later altijd wijzigen. Meer info bij de algemene voorwaarden.

Elke dag de krant in uw brievenbus

Ontvang van dinsdag tot en met vrijdag de krant De Tijd in uw brievenbus. U leest elke dag het meest relevante nieuws met duiding en achtergrond over onze economie, ondernemingen en financiële markten.

De weekendkrant + Netto en Sabato

Op zaterdag krijgt u een extra dikke weekendkrant in de brievenbus, inclusief het katern Netto met tips voor persoonlijke geldzaken en het magazine Sabato voor luxe en lifestyle.
Weekendkranten

Elke dag de krant op tablet of pc

Blader al vanaf 6 uur ’s ochtends online door de krant van die dag, inclusief de extra digitale edities, op uw tablet of pc.
24/7 Newsupdates

Onbeperkt toegang op tijd.be

Lees onbeperkt op de website.
Raadpleeghet volledige archief met alle artikels die sinds 1988 zijn verschenen in de krant of op de website. Daarenboven kunt u de artikels bewaren en beheren in uw persoonlijk archief.
Gebruik de Vastgoeddatabank om de meest recente prijzen van huizen, appartementen en bouwgronden op te zoeken in eender welke gemeente van het land.
Consulteer De Tijd Company Risk Review met de risicoanalyse, contactgegevens en financiële informatie van meer dan 500 000 Belgische bedrijven.

24/7 nieuwsupdates op smartphone of pc

Volg alle nieuwsupdates in realtime en hou 24 uur op 24, 7 dagen op 7 de vinger aan de pols. Wat de redactie weet, dat weet u.
24/7 Newsupdates

€42,50

per maand

€38,00

per maand

€34,50

per maand