Advertentie
Advertentie

BINNENLAND

Antwerpen Antwerps voedingssalon 01.12-09.12Brussel Houttec-Furnitec-Tecbois 06.12-09.12Gent Expovet (diergeneeskundig materiaal, diervoeding en toebehoren) 07.12-09.12 Renospecto (renovatie en restauratie van het cultureel erfgoed) 13.12-16.12 Tool Expo (professioneel gereedschap en toebehoren) 13.12-16.12 Roof Expo 13.12-16.12 Instalmat (verwarming, sanitair en klimatisatietech- nieken) 13.12-16.12 Flanders boekenfestijn 13.12-16.12Kortrijk Bedrijven contactdagen 12.12-13.12 Leuven Autotuning & Car hifi-show 08.12-09.12BUITENLANDEssen Essen Motor Show 30.11-09.12Harrogate British Society for Immunology (+ conferentie) 04.12-07.12Koeweit Arabische Buchmesse 25.12-04.01Las Vegas Power-gen Americas 11.12-13.12Londen Revolution Internet Business Ex. 04.12-06.12 Online Information 04.12-06.12Manchester Community Transport 11.12-13.12 Moskou Zdravookhraneniye (gezondheidszorg, pharmacie) 03.12-07.12 Bread, meat & beer 03.12-07.12 Pharmtech 03.12-07.12 Int. Moscow Jewellery fair 14.12-17.12New York Fall Internet World 10.12-13.12Parijs Pollutec 2001 (milieutechnologie) 04.12-07.12 Boot 30.11-10.12 EXPOFIL 04.12-06.12Singapore MIP Asia - International Film and Programme Market for TV, Video, Cable and Satellite 05.12-07.12Tokio BioFach (natuurbeurs) 13.12-15.12Vologda Russian Forest (houtindustrie) 04.12-07.12