Studenten op Flanders' Gourmet Food fair

(tijd) - Van 6 tot en met 8 maart 1994 zullen achttien bedrijven op de Flanders' Gourmet Food Fair in San-Francisco worden vertegenwoordigd door dertien laatstejaarsstudenten van de Ekonomische Hogeschool Sint-Aloysius (EHSAL). Flanders' Gourmet Food Fair is de Vlaamse deelname aan een grote voedingsbeurs op het Amerikaanse kontinent, de International Fancy Food & Confection Show. Het wordt reeds voor de vijfde keer georganizeerd door de studenten. Sinds vorig jaar verloopt het wel in samenwerking met de Vlaamse Dienst voor de Buitenlandse Handel (VDBH). De bedrijven die door de studenten worden vertegenwoordigd zijn Bouchard l'Escaut, brouwerij De Troch, brouwerij Van Eecke, Bruggeman Jenever, DCVV, Royal Products Line, Vanberg & Dewulf, Dessert Club, Gédélec, Jan Hermans Chocolade, Lucy Chocolade, Passendale, Pegi, Pidy, Royal Biscuits, Unipro, Van Crombruggen en Zuip. De studenten betalen zelf hun reis. Het bedrijf geeft de student een korte opleiding en betaalt een inschrijvingsprijs en de huur van de standoppervlakte. In het verleden heeft deze vertegenwoordiging al geleid tot een aanwerving van de student door de onderneming.