Gelezen in de blogosfeer...

- MarketBeat (WSJ) met een roundup van analistenreacties op de Google Nexus One smartphone. Google zal niet echt rijk worden op basis van de verkoop van de smartphones op zich en ook niet met het besturingssysteem (dat gratis wordt weggegeven). Het is een strategische zet die het bedrijf in een sterke positie moet zetten inzake search en de daaraan gekoppelde reclame (die steeds meer gelokaliseerde reclame zal zijn).

- Heidi Shierholz op Economic Policy Institute vat de toestand van de Amerikaanse arbeidsmarkt als volgt samen: "...elke maand verliezen minder en minder mensen hun baan, maar zij die werkloos zijn, vinden nog geen nieuws jobs." 

- De Hedge Fund Implode-o-Meter citeert research waaruit blijkt dat de VS en het VK afstand nemen van eerdere plannen om de meeste OTC-transacties in afgeleide producten op gecentaliseerde markten te dwingen. De G-20 vond dit nochtans belangrijk. 

- Emma Saunders van FT Money Supply bericht over het ontslag van de Argentijnse centrale bankier Martin Redrado. Hij werd door president Cristina Fernandez de laan uitgewezen omdat hij zich verzette tegen het gebruik van deviezenreserves voor een fonds dat moet worden ingezet om aan de schuldverplichtingen te voldoen.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud