Advertentie

Handboek economie met Facebook verlengstuk

Professor economie Tyler Cowen is een innovatief auteur. Hij heeft een druk gelezen blog, Marginal Revolution - Small steps to a much better world. Op die manier geniet hij een veel ruimere bekendheid dan als academisch econoom aan de George Mason University. 

Uiteraard heeft hij ook handboeken geschreven, zoals Modern Principles of Economics (samen met Alex Tabarrok). Bij dat handboek hoort nu een Facebook-pagina waar bijhorend materiaal wordt gepubliceerd (video's, teksten, links... ). 

Overigens publiceerde Cowen ook net het boek The Great Stagnation. In dat boek valt hij de illusie aan van nogal wat Amerikanen dat de welvaart automatisch en pijnloos toeneemt. Aan de rechterzijde gelooft men dat pijnloze belastingverlagingen de welvaart automatisch doen toenemen, aan de linkerzijde dat lonen boven de marktprijs en meer openbare investeringen gefinancierd door pijnloze belastingverhogingen de welvaart verhogen. Niet dus. 

Het boek wordt enkel als eBook gepubliceerd via Amazon en Barnes&Noble. U vindt meer over de publicatiestrategie van de professor op NiemanJournalismLab. Het zegt misschien ook iets over de veranderingen in de uitgeverijsector. 

 

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde inhoud
Tijd Connect
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Partnercontent
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.