Nieuwe commentaarmogelijkheden op Bear&Bull

Het aantal reacties op Bear-Bull blijft - tot onze grote vreugde - toenemen. Om de discussies voortaan nog vlotter te laten verlopen, hebben we enkele veranderingen aangebracht. Daarvoor doen we beroep op een externe site, Disqus. Hieronder leest u alles over de nieuwigheden en hoe u ze kan gebruiken.

  • Inloggen met uw Facebook-account. Bent u al ingelogd op Facebook, dan worden uw naam en e-mailadres automatisch ingevuld wanneer u een commentaar plaatst op Bear&Bull. Tegelijkertijd kan u uw vrienden op Facebook erop wijzen dat u een nieuwe reactie heeft achtergelaten. Uiteraard kan u ook nog steeds op de oude manier 'inloggen', door gewoon telkens uw naam en e-mailadres in te vullen. Of u maakt een account aan bij Disqus zelf, met als voordeel dat u meteen ook ingelogd bent bij de vele duizenden andere sites die gebruik maken van Disqus.
  • U kan ook inloggen met uw Twitter-account en uw commentaar tweeten.
  • Reageren op reacties. U kan er vanaf nu voor kiezen uw reactie te plaatsen op het artikel zelf of te reageren op een eerdere reactie van een lezer. Uw commentaar springt dan in om aan te geven waar u op reageert. Dat houdt de discussie een stuk overzichtelijker.

Als u nog vragen of opmerkingen hebt over de nieuwe reactiemogelijkheden, laat het ons dan weten via een reactie hieronder of per mail.

PS: De nieuwe mogelijkheden worden niet 'met terugwerkende kracht' ingevoerd. Op artikels die voor vandaag geplaatst zijn, zal u dus nog op de oude methode moeten reageren.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud