Advertentie

Tien dingen die u als belegger moet weten

- De Duitse Groenen boeken een historische zege en op de beurs vertaalt zich dat in een daling van de energiewaarden E.ON en RWE. De euro verzwakte wat. 

- Beleggers kijken uit naar het Amerikaanse banenrapport dat vrijdag wordt bekendgemaakt. Is er inderdaad bevestiging van het herstel? Vandaag zijn er onder meer cijfers over de Amerikaanse inflatie. 

- Japan en Azië kenden niet zo'n prachtige beurszitting, er waren tijdens het weekeinde verontrustende&verwarrdende berichten over de hoge straling rond Fukushima.

- Philips stuurt een winstwaarschuwing uit, de tv-afdeling ligt onder vuur. 

- Porsche verliest ook terrein nadat het een kapitaalverhoging door te voeren, om zo de geplande fusie met Volkswagen door te zetten. 

- De grondstoffenprijzen zijn wat lager, ook het goud gaat wat lager.  

-  De tankerrederij Euronav publiceert de definitieve jaarresultaten. Het is uitkijken naar het dividend dat Euronav zal uitkeren.

- Het grote debat op de achtergrond: ondanks de onrust in de Arabische wereld, de ramp(en) in Japan en  de schuldenproblemen in Europa blijven de markten het goed doen. Er wordt uitgegaan van een verdere stevige groei van de wereldeconomie - terecht of niet. 

Meer over dit alles tijdens de chat van 12 uur tot 12.30 uur. 

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud