Deceuninck sluit voor 32 miljoen euro nieuwe contracten

De drie Britse producenten zijn Shepley Window Systems, Select Window & Door Systems en Affordable Windows. Deceuninck zal aan deze bedrijven deur- en raamprofielen leveren. De contracten hebben een totale waarde van meer dan 32 miljoen euro en lopen over een periode van vijf jaar.

Het contract met Shepley Window Systems heeft een waarde van ongeveer 16 miljoen euro. Shepley is gespecialiseerd in ramen voor winkels en heeft een omzet van een slordige 29 miljoen euro. Het contract met Select Window & Door Systems is dan weer goed voor een 8 miljoen euro. Dit bedrijf, dat een jaarlijkse omzet van 11 miljoen euro realiseert, werkt al samen met een dochter van Deceuninck, Status Systems. Affordable Windows boekt ten slotte een jaarlijke omzet van 13 miljoen euro en het contract met dit bedrijf is goed voor ongeveer 8 miljoen euro.

De nieuwe contracten passen in de speciale aanpak van Deceuninck voor grote klanten. Dit programma houdt ook samenwerking in met deze klanten. "Deceuninck en Status hebben als doelstelling nauw samen te werken met alle klanten. Wij willen hen helpen om hun activiteiten verder uit te bouwen en marktopportuniteiten te maximaliseren", aldus Clement De Meersman, gedelegeerd bestuurder van Deceuninck.

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud