<B>Miko:</B> Kan u wat meer informatie geven over uw activiteiten inzake kunststofverpakkingen?

Wat is het belang van kunststofverpakkingen voor uw bedrijf? Wat zijn de toekomstplannen?

Gezien de kunststofverwerkingsafdeling (naast de Coffee Service afdeling) één van de twee aktiviteitenpoten van de Miko-groep uitmaakt, is dit uiteraard een voor de Miko-groep belangrijke afdeling. De kunststofverwerkingsafdeling vertegenwoordigt aktueel (eerste 6 maanden van 2004) 42 % van het geconsolideerd zakencijfer.

In deze afdeling worden vnl. voedingsgeschikte kunststofverpakkingen aangemaakt, en dit voor de grote internationale spelers terzake. De nadruk ligt hierbij op ijskreemverpakkingen, zuivelverpakkingen en verpakkingen voor kant-en-klare maaltijden. De hierbij aangewende technieken zijn respektievelijk extrusie & thermoforming en spuitgieten (met als grote specialisatie het In-Mould-Labelen van de geproduceerde containers en deksels; In-Mould-Labelen staat voor het inbrengen van de voorgedrukte kunststof etiketten in de spuitgietmatrijs, zodat het eindprodukt reeds geetiketteerd uit de matrijs komt. Bijkomend voordeel hierbij is ook dat het eindprodukt volledig recycleerbaar is.).

Op groepsniveau engageert de Miko-groep zich ertoe om een gemiddelde jaarlijkse groeivoet inzake zowel omzet als winst van +/- 8 % na te streven.

Dit kan uiteraard tot stand komen door zowel interne als externe groei.

Voor meer (gedetailleerde) informatie terzake en inzake de Miko-groep:
www.miko.be >> Algemene Info >> Financial Analyst & Investor Corner

Deze vraag werd beantwoord door Frans Michielsen, CEO Miko-groep

22119559

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud