<B>Quest for Growth:</B> Binnenkort worden de niet-uitgeoefende warrants verkocht als scrips. Wat houdt dat in?

Deze vraag werd beantwoord door Marc Pauwels, Fund Administrator, Quest for Growth

De houders van niet-uitgeoefende warrants van Quest for Growth kunnen na 20 oktober 2005 geen gebruik meer maken van hun recht tot uitoefening van hun warrant. Hun recht tot uitoefening wordt vanaf dan vertegenwoordigd door scrips.

De scrips (Isin-code BE0917352230) worden op 28 oktober publiek geveild op Euronext Brussel via het systeem van de single fixing : één enkele prijs voor alle weerhouden bieders. Iedereen heeft de mogelijkheid om scrips te kopen via een eenvoudig beursorder. Veiligheidshalve is het aangeraden dit order enkele dagen voor de veilingsdatum aan uw broker of bank te bezorgen.

De kopers van de scrips verwerven het recht om - van 28 oktober tot en met 4 november 2005 - in te tekenen op nieuwe gewone aandelen van Quest for Growth aan dezelfde voorwaarden als de vroegere warranthouders (één scrip geeft recht om in te tekenen op één nieuw gewoon aandeel Quest for Growth voor 8 euro).

De netto-opbrengst van de verkoop van scrips wordt na afloop van de veiling, verhoudingsgewijs, verdeeld tussen de houders van de niet-uitgeoefende warrants.

22118634

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud