Keytrade Bank: Binck Bank heeft haar tarieven bekendgemaakt. Ze zijn voordeliger dan die van Keytrade Bank. Gaat u nu uw tarieven verlagen?

Deze vraag werd beantwoord door Veerle De Boitselier, marketing manager van Keytrade Bank

Keytrade Bank wenst haar cliënten de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden en heeft geen onmiddellijke plannen om de huidige tarieven te wijzigen. Het is nooit onze bedoeling geweest om een 'deep discount broker' te zijn. Er hebben steeds goedkoper alternatieven op de markt bestaan.

Keytrade Bank is niet enkel een transactioneel platform, maar ook een site met een volledig aanbod van informatie en hulpmiddelen. Dat aanbod geeft elk type cliënt de mogelijkheid zich te laten bijstaan in het nemen van beslissingen met betrekking tot zijn/haar beleggingen. Allerhande bruto informatie wordt behandeld door Keytrade Bank tot een leesbaar geheel voor de cliënt. Onze site bevat exclusieve modules - eigen aan Keytrade Bank - zoals : fundamentele waardering, fundamentale kwaliteitsdiagnose, technische analyse, Idea Centre en niet te vergeten ADVICE. ADVICE is een online module die dagelijks aankoop- en verkoopadviezen geeft, rekening houdend met het beleggingsprofiel en de aandelenportefeuille van de cliënt. Al onze cliënten kunnen gratis gebruikmaken van die hulpmiddelen en informatiebronnen.

Daarnaast is Keytrade Bank de enige financiële instelling die haar cliënten tot 1000 euro terugbetaalt bij het transferen van effecten (aandelen, fondsen...) van een externe partij naar zijn/haar Keytrade-effectenrekening.

Ten slotte biedt de nieuwe aandeelhouder Crédit Agricole/Landbouwkrediet alle zekerheden inzake financiële soliditeit.

Genoeg redenen om alle beleggers gerust te stellen!

22201248

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud