Virtueel beleggen.
Zonder risico.
Ontvang een startkapitaal van €50.000 waarmee u via het online Beursrally platform 10 weken lang in real-time kunt handelen in een selectie van aandelen op de beurzen van Amsterdam, Brussel, Parijs en New York en in een gediversifieerde selectie van beleggingsfondsen die in België worden verhandeld. Het doel? Een zo aantrekkelijk mogelijke meerwaarde realiseren. Omdat uw startkapitaal en orders virtueel zijn, loopt u geen enkel risico.
Leer de beurs
kennen.
Tijdens de wedstrijd staat De Tijd u bij met live nieuws, verhelderende informatie en analyses en krijgt u nieuwe inzichten in beleggingstactieken aan de hand van bijdragen van onze coaches en bekende deelnemers. Of u nu een beginnende belegger bent die zijn eerste stappen op de beurs zet, of een ervaren rot die nieuwe strategieën wilt uitproberen, na uw deelname aan de Beursrally bent u een betere belegger die met meer kennis van zaken kan beleggen.
Win geweldige
prijzen.
De kennis die u wint dankzij de Beursrally is onbetaalbaar, maar als extra uitdaging worden aantrekkelijke prijzen voorzien. Zo wint de winnaar van het algemeen klassement een beleggersrekening ter waarde van maar liefst 10.000 €. Daarnaast zijn er eveneens geldprijzen te winnen voor de winnaars van het fondsenklassement of de studentenprijs. En wekelijks worden jaarabonnementen op De Tijd en De Belegger uitgedeeld.