Dossier
Einde van de Beursrally en de start van een nieuw begin?
Duizenden lezers van De Tijd en L’Echo namen het de afgelopen maanden tegen elkaar op in de tweede editie van de Beursrally. Door te handelen op de wereldbeurzen met 50.000 euro virtueel geld. De winnaars van de klassementen werden echter beloond met écht geld. Reden genoeg om zich te verdiepen in de beurs. Hieronder leest u het wedervaren van enkele bekende deelnemers en vindt u nieuws en informatie over beleggen en het verloop van de wedstrijd. Laat het u inspireren zodat het einde van de tweede Beursrally-editie niet het einde van uw beurservaringen hoeft te zijn.
Medirect - Think ahead. Bank ahead.
Al geregistreerd? Direct naar uw portefeuille >

Markten live

Beursrally nieuws

Leren beleggen

Start to Invest

Beleggen is het nieuwe sparen. En iedereen zou het moeten kunnen.

Dat klinkt eenvoudig, maar in de praktijk struikelen geïnteresseerde beleggers vaak over enkele hindernissen: Hoe begin je eraan? Waar moet je op letten? Hoe risico's vermijden?

Gert Bakelants, hoofdredacteur van De Belegger en tevens notoir beurskenner en enthousiast verdediger van de kleine belegger, helpt u op weg met korte filmpjes die beginnende beleggers uitleggen wat ze moeten weten om aan de slag te kunnen gaan. 

Beginnen met beleggen
De aandelenportefeuille
Koersschommelingen
Aandelen verkopen

Meer beleggersinformatie

Wanneer u belegt, volg dan zeker het laatste beleggersnieuws en de koersen over de aandelen en fondsen waarin u (wilt) beleggen.

Maar er is meer: onderstaande artikels en analyses zijn slechts een greep uit het informatie-aanbod van De Tijd waarmee u bijkomende inzichten krijgt in trends, praktische aangelegenheden en macro-economische factoren.