Slim beleggen bij dé Belgische fondsenbank

inuitstapkosten
  • Geen instap-, uitstap-, transactiekosten op 97% van onze fondsen
  • Een wereldwijde selectie van meer dan 500 fondsen
  • Handige lijsten van topfondsen en bekroonde fondsen
  • En keuze uit verschillende kant-en-klare Modelportefeuilles
Meer informatie
Volg Medirect op:

Wereldwijde selectie van meer dan 500 fondsen

Bij MeDirect Bank kunt u beleggen in een selectie van meer dan 500 beleggingsfondsen van een 60-tal gerenommeerde fondsenhuizen. Een 50-tal daarvan werden opgenomen in de beleggerscompetitie van De Tijd.

Deelnemers aan de competitie maken kans op een beleggingsrekening bij MeDirect bank ter waarde van €10.000, €5.000 en €2.500.

Mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van Robeco, Invesco et Schroders.

robeco
Invesco
schroders-logo

Robeco is een actieve internationale vermogensbeheerder opgericht te Rotterdam in 1929. Al sinds onze oprichting combineren we onze pioniersgeest met een bedachtzame aanpak. We geloven sterk in duurzaam beleggen, kwantitatieve technieken en constante innovatie

Invesco is wereldwijd één van de meest vooraanstaande onafhankelijke assetmanagers. Ons productassortiment omvat alle belangrijkste asset classes; aandelen, vastrentende effecten, gemengde fondsen en alternatieve beleggingen. Meer op www.invesco.be

Schroders is een onafhankelijke, gespecialiseerde vermogensbeheerder met een rijke traditie en cultuur, gebaseerd op meer dan 200 jaar ervaring in de financiële markten. Daarbij staat één doel voorop: maximaal rendement voor de klanten behalen. 

Optimaal rendement dankzij lage kosten

Steeds meer spaarders ruilen door de bijnanulrente hun spaarboekje in voor beleggingen, en dan zijn fondsen vaak de eerste stap. Hierbij is het belangrijk ook rekening te houden met de kosten. MeDirect geeft al enkele jaren het goede voorbeeld en zet de kosten waar mogelijk op nul.

0Euro
  • Gratis beleggingsrekening
  • Geen bewaarloon
  • Geen instap- en uitstapkosten
    op 97% van onze fondsenselectie

Hoe wordt MeDirect dan vergoed?

De beheersvergoeding van de fondsenbeheerders betaalt u wel, zoals bij alle fondsen, ongeacht via welke bank u ze aanschaft. Wij worden vergoed door de fondsenbeheerder, die een deel van zijn beheersvergoeding aan ons afstaat.

En dat is voor ons voldoende!

Fondsennieuws