Logo
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

Gratis management-platform voor ondernemers

EMAsphere, een Belgisch bedrijf opgericht in 2015, heeft een digitale management-tool ontwikkeld voor ondernemers. Met dit platform kunnen bedrijfsleiders op elk moment hun bedrijf analyseren en over de meest up-to-date cijfers beschikken, zodat zij de juiste beslissingen kunnen nemen. EMAsphere biedt tijdens deze onzekere, moeilijke periode dit platform gratis aan voor alle bedrijven.

‘Ons SaaS-platform, snel te implementeren, verzamelt meerdere bedrijfsgegevens vanuit verschillende bronnen (boekhouding, HR, CRM, Cash, …) en vertaalt deze onmiddellijk in een overzichtelijk dashboard, met KPI’s, grafieken en rapporten’, klinkt het. Hierbij zijn ook functionaliteiten zoals de cash forecast of het opstellen van budgetten geïntegreerd. 

Meer info op emasphere.com.
Contact via bbaute@emasphere.com

Als gevolg van de COVID-19-uitbraak en de crisis die daarop volgt, is er onmiddellijk nood aan de juiste analyses en kan geen tijd verloren gaan. De liquiditeit staat hierbij centraal. EMAsphere heeft een samenwerking met Isabel Group, dat een multibancair platform voor bedrijven aanbiedt. Dankzij een rechtstreekse integratie met Isabel Connect, kunnen alle bankgegevens automatisch en onmiddellijk in het EMAsphere-dashboard worden ingelezen. Een dagelijkse monitoring van deze data zorgt voor een grondige analyse van de liquiditeit: zo kunnen de juiste strategische beslissingen genomen worden.

‘Een dagelijkse monitoring van alle bankgegevens zorgt voor een grondige analyse van de liquiditeit en dus voor juiste strategische beslissingen’

EMAsphere biedt tijdens deze onzekere, moeilijke periode dit platform gratis aan voor alle bedrijven die hun cash vanuit Isabel 6 in detail en kort willen opvolgen. Dit aanbod geldt tot 30 juni 2020.

‘Lock Down? Stand Up!’

Op deze hub zet Mediafin, de uitgever van De Tijd, initiatieven van ondernemers om andere ondernemers te helpen in de kijker. De teksten en foto’s worden ingediend door de initiatiefnemers zelf en worden gepubliceerd buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van De Tijd. Uw hulp aan andere ondernemingen ook op deze hub? Stel uw project voor op tijd.be/standup

Lees verder

Logo
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.