Logo
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

Luisterend oor voor helden

Better Minds Coaching biedt gratis een luisterend oor voor zorgverleners die een klankbord kunnen gebruiken. ‘Vandaag krijgen zij het zwaar te verduren en voelen ze misschien de nood om hun verhaal te vertellen aan iemand’, klinkt het.

De zorgverlening heeft het vandaag zwaar te verduren. Als zorgverlener ben je opgeleid om je in te zetten voor zieken of hulpbehoevenden en ben je het gewoon om af en toe een tandje bij te steken. ‘Maar de situatie waar zorgverleners nu in moeten werken, vraagt meer dan dat, en kan voor velen voor extra stress zorgen’, aldus de coaches van Better Minds Coaching.

Ventileren

‘De situatie waar zorgverleners nu in moeten werken, kan voor extra stress zorgen’

‘We merken dat zorgverleners in deze zware tijd soms nood hebben om hun verhaal eens met iemand te kunnen delen, iemand waarbij ze de stress en bezorgdheden even kunnen ventileren of iemand die een aantal tips kan geven om met deze moeilijkheden om te gaan.’ Vanuit deze nood groeide het idee bij Better Minds Coaching om een gratis luisterend oor aan te bieden aan zorgverleners die een klankbord kunnen gebruiken.

‘Lock Down? Stand Up!’

Op deze hub zet Mediafin, de uitgever van De Tijd, initiatieven van ondernemers om andere ondernemers te helpen in de kijker. De teksten en foto’s worden ingediend door de initiatiefnemers zelf en worden gepubliceerd buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van De Tijd. Uw hulp aan andere ondernemingen ook op deze hub? Stel uw project voor op tijd.be/standup

Lees verder

Logo
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.