Logo
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

Ook voor de voedingsindustrie primeert veiligheid

KTBA is dienstverlener in de voedingsindustrie, de #foodheroes. ‘Onze expertise is voedselveiligheid en kwaliteit’, vertelt Kobe van Looy, Business Unit Manager KTBA Belgium. ‘We willen deze industrie en onze partners maximaal ondersteunen en continuïteit garanderen.

Daarom hebben we een aantal gratis initiatieven gelanceerd waaronder een hulplijn voor vragen. Ondernemers kunnen bij ons hun vragen kwijt over o.a. microbieel onderzoek, gevarenanalyses, omgevingshygiëne, crisisteams, audit programma's, certificaten en reputatiemanagement.’ Daarnaast kan men momenteel bij KTBA terecht voor gratis online software en webinars over incidenten met betrekking tot voedselveiligheid en voedselfraude en Listeria.

Meer info vindt u op www.ktba.com

‘Lock Down? Stand Up!’

Op deze hub zet Mediafin, de uitgever van De Tijd, initiatieven van ondernemers om andere ondernemers te helpen in de kijker. De teksten en foto’s worden ingediend door de initiatiefnemers zelf en worden gepubliceerd buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van De Tijd. Uw hulp aan andere ondernemingen ook op deze hub? Stel uw project voor op tijd.be/standup

Lees verder

Logo
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.