Logo
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

Virtuele rondetafel over communicatie en creativiteit voor marketeers en bedrijfsleiders

Creativiteit en corona gaan perfect samen. Want hoewel events worden afgelast en heel wat winkels tijdelijk de deuren sluiten, wint creatieve, correcte en krachtige communicatie aan belang.

Geen idee hoe je als marketingexpert de band met je klanten moet aanhalen nu je hen minder of even helemaal niet van dienst kunt zijn? Of hoe je als bedrijfsleider de teamspirit bij je thuiswerkend team hoog moet houden?

Communicatiebureau Onlyhumans organiseert een virtuele rondetafel over communicatie en creativiteit. Het doelpubliek zijn marketeers en CEO’s die van hun collega’s willen horen hoe zij hun marketing de komende tijd creatief inzetten.

Blijf communiceren 

Tijdens de gratis rondetafelsessie hoor je misschien net dat ene idee dat jou de volgende weken erdoor haalt. Voor Onlyhumans is de boodschap duidelijk: blijf communiceren met klanten en collega’s.

Onze economie weer een nieuw elan geven: dat begint nu, hoe onwaarschijnlijk het misschien ook lijkt.

‘Als campagnes on hold staan, komt er tijd en ruimte vrij om te focussen op gerichte communicatie of een contentstrategie op de lange termijn. Onze economie weer een nieuw elan geven: dat begint nu, hoe onwaarschijnlijk het misschien ook lijkt’, klinkt het.

Voor wie?
Marketingexperts en bedrijfsleiders

Wanneer?
Woensdag 8 april, om 13.00 u. Wacht niet te lang met inschrijven, want meer dan vijftien deelnemers passen er niet rond onze tafel (of op ons scherm).

‘Lock Down? Stand Up!’

Op deze hub zet Mediafin, de uitgever van De Tijd, initiatieven van ondernemers om andere ondernemers te helpen in de kijker. De teksten en foto’s worden ingediend door de initiatiefnemers zelf en worden gepubliceerd buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van De Tijd. Uw hulp aan andere ondernemingen ook op deze hub? Stel uw project voor op tijd.be/standup

Lees verder

Logo
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.