Logo
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

‘Wij zijn samenwerkers!’

Hans Cools, CEO

Jonge talenten werken bij Moore Belgium samen met experts in opdracht van grote kmo’s. Dat levert een rijke werkomgeving op waarin zelfontwikkeling, samenwerking en initiatief tonen centraal staan. ‘Competentie is bij ons belangrijker dan competitie’, zegt CEO Hans Cools.

Moore Belgium is een van de grootste onafhankelijke financiële dienstverleners van ons land. Een duizendtal medewerkers ontzorgen middelgrote en grote bedrijven op vlak van onder meer accounting, audit, tax & legal, corporate finance, business consulting en business analytics. ‘Onze mensen vormen één grote familie’, onderstreept CEO Hans Cools.

Company’s companions

Advertentie

‘Iedereen bij ons begrijpt dat wij de kompanen zijn van onze klanten.’ Dat vertaalt zich in gedreven interne en externe samenwerkingen waarbij de experts van Moore met een gezonde teamspirit functioneren en ook de nodige verantwoordelijkheden krijgen om proactief te handelen. ‘Van interne concurrentie is bij ons geen sprake, onze mensen creëren de beste oplossingen voor onze klanten. Wij zijn samenwerkers’, klinkt het.

Gezonde generatiemix

Naast mensen met een jarenlange ervaring zoekt Moore ook jong talent. Die mix van verschillende generaties op de werkvloer is voor iedereen leerrijk en zorgt voor een dynamiek van gedrevenheid en werkgoesting.

Hans Cools: ‘Die generatiemix houdt onze organisatie kerngezond. Toen ik begon als CEO rekruteerden we voornamelijk mensen met vijf tot tien jaar ervaring. Maar jongeren kijken met een andere bril naar uitdagingen en oplossingen. Die nieuwe inzichten versterken de hele organisatie.’

Young potentials zien meteen de impact van hun werk bij onze klanten

Hans Cools
CEO bij Moore Belgium

Advertentie

Pas afgestudeerden en mensen met enkele jaren ervaring krijgen bij Moore de nodige opleidingen om expertise op te bouwen in het domein dat hen het beste ligt. ‘Onze eigenaars-aandeelhouders staan mee op de werkvloer. Dat zorgt voor een actief beleid dat voortdurend de vinger aan de pols houdt’, stelt Hans Cools. Zo werkt Moore ook met De Schakel, een adviesraad waar ook jonge talenten voorstellen kunnen lanceren om het bedrijf verder te optimaliseren.

Korte lijnen

De CEO stipt ook de vlakke organisatiestructuur van Moore aan als een werknemerstroef. ‘Voor iedereen staat mijn deur en die van Peter Verschelden, onze voorzitter van de raad van bestuur, constant open.’ Bovendien zijn medewerkers ook maar één stap verwijderd van de beslissingsnemers bij de klantbedrijven. Moore Belgium werkt voor ondernemers die nog zélf aan het roer staan van hun eigen bedrijf, en niet voor managers van multinationals. ‘Dat is ook voor young potentials aantrekkelijk: ze zien meteen de impact van hun werk bij onze klanten.’

Meer info? Ontdek de vacatures

Lees verder
Logo
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.