Logo
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

Bouwsector digitaliseert in sneltempo

Jan Boudrez, digitaal strateeg bij Starring Jane

De bouwsector zit in een spannende transitie. Organisaties in die sector moeten meer dan ooit gerund worden als technologiebedrijven. ‘Daarbij kunnen ze een beroep doen op ons als digitalisatie-partner voor het volledige ecosysteem van de bouw’, zegt Jan Boudrez, digitaal strateeg bij Starring Jane.

Dankzij jarenlange expertise kan Starring Jane perfect inspelen op de noden van de sector met het bedenken en ontwikkelen van oplossingen. Dat gaat van een applicatie voor de werventoegang tot diverse portalen voor bijvoorbeeld bestelmodules, communicatie tussen bewoners, de monitoring van het energieverbruik en het downloaden van documenten. Denk ook aan portfoliowebsites met een intuïtieve zoekfunctie, inspirerende projectwebsites, koppelingen met allerhande bouwapplicaties en een track-traceapp.

‘De bouwsector zit in een transitie en moet zich meer dan ooit aanpassen aan de nieuwe technologieën’

Jan Boudrez
digitaal strateeg bij Starring Jane

De belangrijkste evoluties worden besproken in ‘19 trends in de bouwsector’. Onlangs publiceerde Starring Jane de uitbreiding ‘5 sprinters’ over vijf ontwikkelingen die nu écht in een stroomversnelling zijn geraakt.

Download whitepaper: Klik hier

Meer info?

0497 48 84 22

Lees verder
Logo
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.