Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

Een realistische roadmap naar de cloud

Peter Neefs, Presales Hybrid Cloud bij AXI

De voordelen van werken in de cloud zijn ondertussen bekend. Maar hoe gaat een en ander concreet? AXI helpt uw organisatie op weg naar de cloud.

AXI, allround IT-partner, denkt en werkt strategisch. ‘We zijn experts in cloudoplossingen en –services’, zegt Peter Neefs, Presales Hybrid Cloud bij AXI. ‘Onze tagline is niet zonder reden ‘onderbouwd, duurzaam en dichtbij’. Via de AXI Hybrid Cloud Advisor geven onze cloudconsultants goed onderbouwde aanbevelingen. Ze helpen organisaties om een realistische en praktische roadmap naar de cloud vast te leggen.’

We zijn experts in cloudoplossingen en –services.

Peter Neefs
Presales Hybrid Cloud bij AXI
Advertentie

Het resultaat? Een deskundig advies dat volledig op maat is van de organisatie, medewerkers, applicaties en infrastructuur. ‘Door hun jarenlange ervaring kunnen cloudconsultants van AXI u het perfecte advies geven over de pro's en contra's van elke omgeving. En daar stopt het verhaal niet. Want dankzij onze end-to-end aanpak tekenen we niet alleen de “best match” roadmap uit, maar kunt u nadien ook rekenen op de perfecte begeleiding en uitvoering van uw migratieproject’, aldus Peter Neefs.

Wil je meer te weten komen? Klik hier

Lees verder
Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.