Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

Efficiënte en betrouwbare softwarepakketten voor uw bedrijfsadministratie

Jan en Mark Sprengers, zaakvoerders bij Wings Software

Wings Software ontwikkelt al meer dan dertig jaar gebruiksvriendelijke softwarepakketten om uw bedrijfsadministratie sneller, efficiënter en goedkoper te maken. De broers Jan en Mark Sprengers sloegen de handen in elkaar en intussen maken meer dan 4.000 kmo's, boekhoudkantoren en vzw's gebruik van deze software.

Het Kempens bedrijf biedt slimme en betrouwbare softwarepakketten voor een divers, professioneel publiek. Afhankelijk van zijn noden kan een bedrijf kiezen uit verschillende uitvoeringen. Wings Standard richt zich voornamelijk op eenmanszaken, kleine kmo’s en vzw’s. Wings Professional is geschikt voor de kmo-markt, Wings Enterprise is er voor grotere bedrijven en Wings Expert richt zich op professionele boekhouders en accountants. De pakketten zijn gebaseerd op dezelfde database waardoor bedrijven gemakkelijk kunnen overschakelen van het ene pakket naar het andere als ze groeien. Wings Software groeit met hen mee.

Elektronische efficiëntie

Wings Software groeit niet alleen mee met het bedrijf, ook met de veranderende samenleving. Al in 2008 ontwikkelden de broers Sprengers een geïntegreerde functie voor elektronische boekhouding. Die update bezorgde de klanten een nog snellere, efficiëntere en correctere boekhouding. Boekhouders en accountantskantoren kunnen de e-boekhouding van hun klanten gemakkelijk mee opvolgen en ingrijpen bij problemen. Een elektronische boekhouding is niet alleen handig, ze bespaart ook heel wat tijd. Tot slot kunnen klanten met de Wings-app openstaande facturen en een overzicht van alle kosten en opbrengsten raadplegen.

Een veelzijdige service

Een goed product komt met een goede service. Wings Software biedt opleidingen volledig op maat van de klant, met voorbeelden uit zijn boekhouding. Aanvullend is er een helpdesk, bereikbaar tijdens kantooruren. De klanten kunnen er rekenen op de directe en persoonlijk hulp van een Wings-medewerker, zonder daarvoor een heleboel keuzemenu’s te moeten doorlopen.

Meer informatie?

www.wings.be
Tel: 016 85 55 90 | Probastraat 7
2235 Westmeerbeek

Lees verder

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.