Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

Elektronisch efficiënt boekhouden

Jan en Mark Sprengers, zaakvoerders bij Wings Software

Al meer dan 4.000 kmo’s, boekhoudkantoren en vzw’s maken gebruik van Wings Software. ‘Recente updates maken uw boekhouding nog efficiënter.’

Dertig jaar geleden begonnen Jan en Mark Sprengers, zaakvoerders van Wings Software, met de ontwikkeling van slimme softwarepakketten die  bedrijfsadministraties sneller, efficiënter en goedkoper laten werken. Vandaag maken al meer dan 4.000 kmo’s, boekhoudkantoren en vzw’s gebruik van de pakketten.

Met de ontwikkeling van een geïntegreerde functie voor elektronisch boekhouden gaf Wings al in 2008 een antwoord op de veranderende samenleving. ‘En recente updates zorgen voor een nog efficiëntere boekhouding’, zeggen de zaakvoerders trots. Wings-klanten hebben altijd een correcte kijk op hun cijfers en genieten van uitgebreide analytische mogelijkheden. ‘Daarnaast behouden ze het overzicht op vorige boekjaren dankzij de conversie van gegevens uit het oude boekhoudprogramma’, zegt Jan Sprengers.

De ingebouwde documentherkenning en de automatische boeking van facturen werken tijdbesparend. ‘Tot slot genieten onze klanten altijd van een accurate en persoonlijke service’, benadrukt Mark Sprengers.

Meer weten over de boekhoudsoftware van Wings? Via www.wings.be ontdekt u de digitale wereld van morgen.

Lees verder
Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.