Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

Geen reactie op uw vacatures? Enplooi pakt het anders aan

Recruiters of hr-verantwoordelijken moeten vaak hemel en aarde verzetten om kandidaten voor vacatures te laten instromen. Enplooi is een start-up die daarop inspeelt. Op een snelle, kostenefficiënte en menselijke manier lanceert het impactvolle campagnes.

Wie?

Een groep (online) marketeers van het agentschap boostU kreeg steeds vaker de vraag om (digitale) campagnes op poten te zetten voor vacatures. Eind 2023 werd enplooi definitief in de markt gezet en luttele weken na de lancering kon het al 65 vacatures afvinken voor ruim 30 klanten. ‘We zijn vooral trots op onze succesratio: 90 procent van de vacatures die wij verspreiden, trekt minstens vijf relevante kandidaten aan’, zegt digital business strategist Ann-Sophie Adriaens.

Wat?

Enplooi is gespecialiseerd in het aantrekken van ideale kandidaten en blijft bij die spreekwoordelijke leest. De inhoudelijke gesprekken met kandidaten, de aanwervingsprocedure en de onboarding laten ze over aan het bedrijf zelf. Enplooi vormt dus de cruciale eerste schakel in het rekruteringsproces door vacatures een verhoogde online zichtbaarheid te geven door weldoordachte marketing- en AI-technieken.

Succesverhaal?

Enplooi mocht al kandidaten aanleveren voor functies van chauffeur tot CEO. Een van haar klanten is Eltra, die zoekende was naar orderpickers. In drie weken dienden zich 117 gekwalificeerde kandidaten aan, voor een kwart minder budget en goed voor zes aanwervingen.

Meer info?

+32 (0)473 37 38 38

Lees verder
Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.