Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

Het SaaS-platform Deskflow groeit verder

Marc Coppens, Deskflow

De sterk groeiende Antwerpse scale-up Deskflow, opgericht en onder leiding van CEO Dennis De Cock, ontwikkelde een uniek en innoverend ecosysteem waarmee bedrijven hun logistiek, e-commerce, communicatie, boekhouding en administratie centraal kunnen beheren. Het systeem werkt eenvoudig en tijdbesparend, zodat ondernemers zich kunnen bezighouden met wat echt telt. Geen wonder dat het SaaS-platform nog altijd uitbreidt. Bovendien heeft Deskflow er sinds kort een nieuwe investeerder bij: Marc Coppens, bekend van Visma|Yuki.

De nieuwe aandeelhouder Marc Coppens is de oprichter en voormalige CEO van Visma|Yuki, het meest succesvolle digitale boekhoudpakket van de Benelux. Deze cloud-boekhoudsoftware zorgt voor een betere samenwerking tussen accountants en ondernemers. Hierdoor kunnen de ondernemers zich meer focussen op hun hoofdtaak. Met zijn jarenlange ervaring zal Marc Coppens de nodige expertise binnen brengen om de groei te versnellen. Hierdoor kan Deskflow de logistieke en operationele processen vereenvoudigen bij nog meer ondernemingen, die hun winstmarges zullen zien groeien.

Het eenvoudige en transparante platform is altijd en overal vanop eender welk toestel beschikbaar

Dennis De Cock
CEO Deskflow

Beter overzicht, meer bestellingen

Deskflow digitaliseert alle operationele en logistieke processen in één SaaS-platform. De software toont een volledig overzicht over klantenbestanden, voorraadbeheer, orderopvolging, aansturing van techniekers, productie enzovoort. Met een beter beheer van relaties doen ondernemers klantgerichter zaken en spelen ze beter in op de noden van klanten, leads en leveranciers. Zo worden meer offertes omgezet naar echte bestellingen. Daarnaast voorkomt het centrale stocksysteem dat ondernemers voor onaangename verrassingen komen te staan. De allesomvattende cloudsoftware van Deskflow digitaliseert en automatiseert de nodige bedrijfsprocessen in één eenvoudig en transparant platform dat altijd en overal vanop eender welk toestel beschikbaar is.

Backoffice voor webshops

Het platform van Deskflow integreert naast digitale boekhoudplatformen (Visma|Yuki, Exact, Octopus) ook naadloos met het Sendcloud verzendplatform, WooCommerce en Shopify e-commerce. Samen zorgen ze voor een volledige digitale workflow. Zo creëert Deskflow de perfecte backoffice voor online winkels. Webshops kunnen worden gekoppeld met het platform waardoor alles wat in de webshop gebeurt rechtstreeks naar Deskflow wordt gestuurd. Denk aan een geautomatiseerd voorraadbeheer, orderopvolging, versturen van pakketjes, winkelverkoop (POS-systeem), directe integratie van bestellingen enzovoort. Om dit hele proces nog efficiënter te maken is het mogelijk om in Deskflow met barcodescanning te werken.

Deskflow creëert de perfecte backoffice voor online winkels

Dennis De Cock
CEO Deskflow

Naast haar nieuwe aandeelhouder, zet Deskflow voor haar klanten maandelijks talrijke nieuwe toepassingen live. Enkele weken geleden kwam Deskflow naar buiten met een nieuwe branding en een up-to-date website. Binnenkort zal Deskflow ook de nieuwe lay-out van zijn softwareplatform lanceren.

Ondernemers die plannen om de operationele en logistieke processen van hun bedrijf te digitaliseren, vinden Deskflow op www.deskflow.be of als één van de tachtig exposanten op de Digitalize beurs in Antwerpen. Deze beurs wil ondernemingen helpen met het digitaliseren van hun werkprocessen. Digitalize zal plaatsvinden op 20 en 21 oktober in de Antwerp Expo.

www.deskflow.eu

+32(0)3 290 34 80

Prins Boudewijnlaan 30 B3, 2550 Kontich

Lees verder
Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.