Logo
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

Hoe zorgt u ervoor dat onbetaalde facturen geen rem op uw onderneming worden?

Onbetaalde facturen bezorgen ondernemers een financiële kater en veroorzaken veel frustratie. Bovendien blijkt de totale betalingsachterstand van de Belgische bedrijven steeds verder toe te nemen. ‘Daarom zorgen wij voor een snelle en efficiënte oplossing’, belooft Dirk Dewulf van Unpaid.

Onbetaalde facturen leiden tot liquiditeitsproblemen en in het slechtste geval zelfs faillissementen. ‘Ondernemers raken gefrustreerd omdat hun klanten niet betalen ondanks meerdere herinneringsbrieven en telefoontjes’, legt Dirk Dewulf uit, General Manager bij Unpaid.

‘Een dossier online opstarten duurt slechts enkele minuten’

Dirk Dewulf
Unpaid

Het Gentse bedrijf werkte een efficiënte oplossing uit. ‘Een dossier online opstarten duurt slechts enkele minuten’, legt Dewulf uit. Daarna schakelt Unpaid een gerechtsdeurwaarder in, die binnen de vijf werkdagen naar de debiteur gaat met een aanmaning. Betaalt die niet, dan krijgt Unpaid na 38 dagen en zonder tussenkomst van de rechtbank een uitvoerbare titel om over te gaan tot een beslagname.

Unpaid werkt niet met abonnementskosten, exclusiviteitscontracten of minimumfactuurbedragen. ‘Het is een snelle, efficiënte en eenvoudige oplossing om onbetaalde facturen te innen zonder tussenkomst van een advocaat, rechtbank of incassobureau’, besluit Dewulf.

Meer info?

+32 9 396 34 00

Lees verder
Logo
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.