Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

Innovatie in ontwerp, precisie in constructie

Kijkt u met een open vizier naar de toekomst? Polytek gidst zijn klanten met een futuristische blik door industriële bouwprojecten met een duurzame allroundaanpak.

‘De “poly” in Polytek is een weerspiegeling van wie we zijn en waartoe we in staat zijn. We zijn één bedrijf met vele expertises’, zegt Werner Herbots, CEO van Polytek. Door perspectieven en vaardigheden te verenigen, pakt Polytek uitdagingen aan vanuit alle hoeken. ‘We zijn thuis in engineering, projectmanagement, architectuur, procesontwikkeling en innovatie. Zo begeleiden we uw bedrijf naar de top.’

Engineering speelt een cruciale rol in elk project van Polytek. Het is de rode draad die alle andere expertises verbindt. Die technische expertise omvat een groot aantal disciplines, waaronder civiele techniek, procestechniek, leidingwerk, bouwkunde en werktuigbouwkunde. Met die kennis werkt Polytek aan succesvolle projecten. Het begeleidt elk project met een projectmanager die bijstuurt in elke fase. Om te groeien biedt het Project Management Expertisecentrum van Polytek deskundige training. En het gaat verder dan dat. Zijn architectuurexpertise is gebaseerd op tientallen jaren ervaring en een passie voor de creatie van functionele ruimtes en gebouwen. Innovatie in ontwerp en precisie in constructie, daar staat het voor.

Advertentie

'Visie en kennis delen, is goud'

Werner Herbots
CEO Polytek

Voor de toekomst van uw project zet Polytek in op geavanceerde technologie. Elke industrie draait op specifieke processen, denk maar aan farmaceutische proeven, kwaliteitscontrole van voedingsmiddelen of chemische experimenten. Polytek onderzoekt en ontwikkelt voortdurend de nieuwste trends in procesontwikkeling. Ook hier heeft het een expertisecentrum. De kern van zijn werk steunt op innovatie. Polytek gelooft in de kracht van digital twins en geavanceerde technologie voor industriële digitalisering. Extended reality (XR), virtual reality (VR), augmented reality (AR) en mixed reality (MR) transformeren nu al Polyteks manier van werken.

Visie en kennis

Om industriële projecten effectief en efficiënt te sturen, werkt Polytek samen met alle belanghebbenden en doorloopt het een proces van vier stappen. Polytek plant, ontwerpt, bouwt en optimaliseert.

Meer info?

Advertentie

016/123 125

Visie en kennis delen, is goud. Polytek luistert en zet gezamenlijke vaardigheden in om de puzzel op te lossen. Een sterke start is het halve werk. Daar stopt het niet. Onderweg rijzen vragen en uitdagingen. Polyteks projectmanagers helpen uw visie te verwezenlijken. Ze cirkelen over uw projecten en bewaken het volledige plaatje. Zo kunnen ze bijsturen en verbindingen leggen waar anderen ze niet zien. Hun aanpak steunt op een duurzame basis, zowel in partnerschap als in duurzaamheid. Via digitale processen minimaliseren ze afval, optimaliseren ze hulpbronnen en verkleinen de ecologische voetafdruk van industriële projecten. Polytek kiest voor goed gemaakt en goed onderhouden.

Heeft u een hart voor technologie? Streeft u naar excellentie? Heeft u de gewoonte om te denken voor u doet? Dan is Polytek de partner die u zoekt.

Advertentie
Lees verder
Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.