Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

Je elektrisch wagenpark tot 6 keer goedkoper opladen dankzij slimme laadpalen

© Smappee

In veel bedrijven staat de omschakeling naar een elektrisch wagenpark hoog op de agenda. Hierbij gaan ze op zoek naar een slimme en kostenefficiënte laadoplossing, die volledig is afgestemd op hun verbruik. Specialist in energiebeheer en -besparing Smappee voorziet al zijn laadpalen van artificiële intelligentie. Hiermee kan een bedrijf zijn elektrisch wagenpark snel, energiezuinig én tot 6 keer goedkoper opladen.

De laadoplossing van Smappee combineert als enige op de markt zonne- of windenergie met dynamische of capaciteitstarieven. Door de elektrische vloot te laden wanneer er veel zonlicht is of wanneer de laagste energietarieven gelden, kan een bedrijf veel besparen. Meer nog: je kan zelfs betaald worden voor de elektriciteit die je verbruikt. Zo is de laadinvestering snel terugverdiend en worden er in het beste geval extra inkomsten gegenereerd.  

Duidelijk overzicht

Met een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk dashboard heeft het bedrijf altijd een gedetailleerd zicht op de laadsessies en laadkosten van zijn elektrisch wagenpark. De facturatie en de uitbetaling van medewerkers die zowel thuis als op kantoor laden, neemt Smappee volledig voor zijn rekening. Het bedrijf hoeft hier zelf geen tijd aan te besteden.

‘Smappee’s unieke combinatie van laden met zonne-energie of variabele en capaciteitstarieven garandeert de goedkoopste laadbeurt.’

Stefan Grosjean
CEO Smappee

Snel en energiezuinig opladen

De Smappee laadpalen zijn zowel geschikt voor elektrische als voor hybride wagens. Gebruikers laden heel eenvoudig via een swipe met hun laadpas of door de QR-code te scannen met hun smartphone. Hun voertuig wordt zeer snel en energiezuinig geladen. Met de snellader is de klus zelfs binnen het half uur geklaard.

Stijlvolle eyecatcher

Door hun strak en professioneel design met geïntegreerde leds springen de Smappee laadpalen in het oog. Zo vormen ze een meerwaarde voor elke parking.

Meer weten?
Smappee nv
Evolis 104
8530 Harelbeke
www.smappee.com
info@smappee.com
+32 56 38 02 11

Lees verder
Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.