Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

POM Antwerpen breidt health campus uit

POM Antwerpen bouwt 8.500m² bijkomende labo- en kantooroppervlakte op het Wetenschapspark Universiteit Antwerpen. De ontwikkelaar wil zo nog meer innovatieve bedrijven in gezondheid & milieu en jobs naar de Nielse campus halen.

Op het Wetenschapspark zijn een dertigtal bedrijven – vaak start-ups – actief in de onderzoeks- en innovatiesector. Samen creëren ze 600 jobs. Dat aantal kan flink oplopen als POM Antwerpen de extra kantoren en labo’s oplevert.

‘We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat ondernemers zich maar om één iets hoeven te bekommeren, en dat is ondernemen. Wij investeren in de durf, de groei en de innovatie van deze campus’, zegt Luc Broos, algemeen directeur van ontwikkelaar POM Antwerpen.

Incubator

Ondernemers die zich vestigen in het Wetenschapspark kunnen rekenen op de nodige flexibiliteit. ‘Een bedrijf kan bij ons starten als co-worker, groeien in onze incubator Darwin, verder doorgroeien in een groter gebouw en uiteindelijk kiezen voor een eigen pand’, zegt Luc Broos.

‘Een bedrijf kan bij ons starten als co-worker en uiteindelijk kiezen voor een eigen pand.’

Luc Broos
Algemeen directeur POM Antwerpen

Met steun van de Provincie Antwerpen zet de ontwikkelaar ook in op de uitbouw van een netwerk dat ondernemers in contact brengt met elkaar en met relevante experten.

Op zoek naar labo’s of kantoren in een unieke, inspirerende groene omgeving? Plan nu een bezoek of mail naar darwin@wetenschapsparkuantwerpen.be.

 

Lees verder
Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.