Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

SAP alleen voor grote bedrijven?

SAP heeft de reputatie alleen interessant te zijn voor grote ondernemingen. ‘Maar de realiteit ziet er toch heel anders uit. Meer dan 60 procent van de Belgische SAP-gebruikers is een kmo,’ zegt Peter Krul, Partner Business Development & Marketing bij TheValueChain. ‘De SAP S/4HANA Public Cloud is een gamechanger die de kracht van SAP’s ERP-oplossingen introduceert bij bedrijven van elke omvang.’

Is SAP er alleen voor grote bedrijven? ‘Eerlijk: dat horen we wel vaker, maar we begrijpen ook waarom,’ vertelt Peter Krul. ‘SAP heeft 50 jaar aan expertise opgebouwd door voornamelijk grote ondernemingen bij te staan. Deze focus heeft van SAP de marktleider gemaakt die het bedrijf vandaag is. Maar klopt de stelling ook? Absoluut niet. SAP biedt oplossingen en diensten die zijn afgestemd op bedrijven van elke omvang, inclusief kmo’s. Veel bedrijven kennen namelijk dezelfde kernprocessen: boekhouding, verkoop, inkoop, voorraadbeheer, logistiek, ... Met SAP kunnen deze processen effectief beheerd worden, zeker nu SAP ook oplossingen aanbiedt die specifiek zijn ontworpen voor kmo’s.’

‘Veel bedrijven kennen dezelfde kernprocessen: boekhouding, verkoop, logistiek, ... Met SAP kunnen deze processen effectief beheerd worden.’

Peter Krul
Partner Business Development and Marketing bij TheValueChain
Advertentie

Maar wat met scale-ups?

Scale-ups zijn onderhevig aan snelgroeiende bedrijfsprocessen. Dankzij de diensten en oplossingen die SAP biedt, kunnen ook zij hun groeitraject naadloos en efficiënt doorlopen. ‘Speciaal voor Belgische scale-ups organiseren we trouwens op donderdag 12 oktober een gesprek met onze SAP-experts, in samenwerking met SAP for Growth, een Platinum Partner van Leuven Slush’D,’ kondigt Peter Krul aan.

E-boek ‘SAP alleen voor grote bedrijven?’ is gratis te downloaden op www.thevaluechain.eu

Getuigenissen in e-boek

In het interactieve e-boek ‘SAP alleen voor grote bedrijven?’ van TheValueChain getuigen klanten, collega’s en SAP-consultants. Het e-boek gaat dieper in op de SAP-successen van drie bedrijven die in samenwerking met TheValueChain de mogelijkheden van SAP S/4HANA Public Cloud hebben omarmd.

TheValueChain

In de businessrealiteit van vandaag vormen snelheid en wendbaarheid het echte concurrentievoordeel. Als toonaangevende SAP Gold partner met meer dan 400 consultants begeleidt TheValueChain bedrijven om te accelereren en zich aan te passen aan de uitdagingen van morgen. TheValueChain gelooft dat het optimaliseren van de meest vitale bedrijfsprocessen de sleutel is tot acceleratie. 

Lees verder
Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.