Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

Uw smartphone wordt uw pc

Waarom investeren in pc’s én smartphones? Verbind uw smartphone draadloos met een groot scherm, keyboard en muis: eenvoudig, gebruiksvriendelijk en veilig.

De capaciteit van een smartphone is al lang meer dan voldoende voor kantoortoepassingen. ‘Maar het is gewoon niet handig om je documenten te behandelen op een klein scherm, zonder keyboard en muis’, weet Ulrik Van Schepdael, CEO van IT-bedrijf mobco bv. ‘En toch, met onze oplossing wordt je smartphone het brein van je nieuwe pc.’

mobco levert smartphones en tablets vooringesteld af bij zijn bedrijfsklanten, die dus geen configuratiewerk meer hebben. Het toestel is meteen bedrijfsklaar en bevat alle apps en instellingen voor bedrijf en werknemer. Sinds kort is er ook DeX- technologie, die Samsung ontwikkelde en waardoor u een groot scherm kunt aansluiten op de Samsung smartphone. ‘Het is geen uitvergroting van wat u op uw smartphone ziet, het is een echte desktopervaring zoals die op uw traditionele pc’, zegt Ulrik Van Schepdael.

Meer weten? U vindt alle informatie op https://mob.co/dex

Lees verder
Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.