Logo
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

Van Excel naar excellent: hoe digitaal is uw bedrijf écht?

In de bedrijfswereld van vandaag zijn snelheid en wendbaarheid de echte concurrentievoordelen. Toch hebben veel bedrijven nog steeds te maken met een handmatige stroom van digitale (Excel-) documenten, ondanks verregaande digitalisering binnen de organisatie. Als SAP-consultancybedrijf zet TheValueChain hier volop in.

Om repetitieve taken die weinig waarde toevoegen te automatiseren, bouwde TheValueChain een eigen IP, de GO.BEYOND™ acceleratoren, die standaard SAP-applicaties verrijken. Daarvoor maken ze gebruik van het SAP Build-portfolio, een platform om processen te hyperautomatiseren met een korte time to value en een hoge return on investment als resultaat. SAP Build is een lowcode-oplossing die ontwikkeling en automatisering helpt versnellen en die mogelijkheden biedt voor kunstmatige intelligentie en machine learning.

Hogere efficiëntie, lagere Total Cost of Ownership

De GO.BEYOND™ acceleratoren bieden klanten specifieke oplossingen voor zakelijke uitdagingen in hun SAP-systemen. Typische voorbeelden zijn de geautomatiseerde verwerking van inkooporderbevestigingen, verkooporders en leveranciersfacturen. Dit resulteert in een hogere procesefficiëntie, lagere Total Cost of Ownership (TCO) en betere gebruikerservaring. Volgens TheValueChain zijn acceleratoren onmisbaar in de intelligente onderneming omdat ze processen slim en veilig automatiseren. De oplossingen integreren naadloos met de verschillende SAP-toepassingen en kunnen daarnaast ook gekoppeld worden aan niet- SAP-partnersystemen.

‘Acceleratoren zijn onmisbaar in de intelligente onderneming omdat ze processen slim en veilig automatiseren’

TheValueChain

TheValueChain lanceerde onlangs de eerste GO.BEYOND™-accelerator in de SAP Store, de webshop voor SAP-partnerapplicaties. De accelerator ’Hyperautomate Purchase Order Confirmations’ is de eerste in een lange reeks acceleratoren die TheValueChain in petto heeft.

Over TheValueChain

Als SAP-partner adviseert TheValueChain bedrijven hoe te versnellen en zich aan te passen aan de uitdagingen van morgen. De 370 consultants werken nauw samen met hun klanten bij het vormgeven van een digitale strategie. Het optimaliseren van de meest vitale bedrijfsprocessen is daarbij de sleutel tot versnelling. Samen onderzoeken ze hoe de klanten zich het best kunnen aanpassen aan de uitdagingen in hun sector, hoe technologie hun business kan versnellen en hoe ze de waarde van hun SAP-investering kunnen verhogen. TheValueChain heeft kantoren in België, Nederland, Luxemburg en Zwitserland en maakt deel uit van de Gumption Group.  

Lees verder
Logo
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.