Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

VanRoey.be en Fortinet bieden VAB robuuste IT-infrastructuur

De pech- en rijbijstandsorganisatie VAB wil voor al haar klanten een betrouwbare mobiliteitspartner zijn. Het bedrijf heeft daarom een uit de kluiten gewassen IT-team, ondersteund door het Kempense VanRoey.be. ‘Veel meer dan een IT-leverancier, is VanRoey.be een echt partner’, zegt Manager IT-Operations Steven Brunyseels.

Het geel-blauwe logo van VAB kom je overal tegen op onze wegen, zeker bij vriestemperaturen zijn de pechverhelpers druk in de weer. Maar VAB biedt nog zoveel meer: met hoofdkantoor in Zwijndrecht en 1.500 medewerkers zorgt het onder meer ook voor reisbijstand en rijopleidingen.

‘Een organisatie die kort op de bal speelt, heeft dus absoluut nood aan een veilig en betrouwbaar netwerk’, zegt IT-manager Steven Bruynseels. VAB heeft daarom een uit de kuiten gewassen IT-team in huis, met heel wat kennis en kunde. Het besteedt veel aandacht aan cybersecurity met stevige Fortinet-oplossingen. Tegelijk werkt VAB geruime tijd samen met het Kempische IT-bedrijf VanRoey.be, als externe partner.

Ik waardeer bij VanRoey.be enorm de hands-on aanpak en de no-nonsense bedrijfscultuur

Steven Bruynseels
Manager IT-Operations

Hands-on

‘De licenties van de volledige Fortinet Install Base zijn overgedragen aan VanRoey. be. Er werden ook bijkomende componenten uit de Fortinet Security Fabric geïmplementeerd. En ze hertekenden het volledige bedrijfsnetwerk en vervingen het door hardware van Ruckus Networks’, aldus Bruynseels. Hij is zeer tevreden over de samenwerking: ‘Onze netwerkinfrastructuur is zeer belangrijk, dan wil je niet inboeten aan kwaliteit en veiligheid. Ik waardeer bij VanRoey.be enorm de hands-on aanpak en de no-nonsense bedrijfscultuur. Ze communiceren transparant, vatten de koe bij de horens en denken echt mee.’ Het volledige netwerk wordt voortdurend gemonitord en proactief onderhouden dankzij Managed Services.

Bruynseels: ‘VanRoey.be is veel meer dan een IT-leverancier, het is een partner die altijd bereikbaar is en met wie nog meer projecten in het verschiet liggen. Onze klanten kunnen dus gerust zijn: de partner die zij vertrouwen voor hun mobiliteit kiest zelf ook voor een betrouwbare partner en voor een robuuste IT-infrastructuur.’

Meer weten? www.vanroey.be

Lees verder
Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.