Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

‘We werken een pak efficiënter dankzij de digitale transformatie’

Guy Dedeyne en Geoffrey Vander Schelden

Hoe verwerk je in een complex bouwproject met verschillende partijen een berg aan informatie? ICT-partner EFFIX zocht voor Dedeyne Construct een oplossing en bracht alles naar de cloud.

Dedeyne Construct is een full-service aannemer die bouwprojecten begeleidt van a tot z. ‘Wij bouwen villa’s en appartementen, maar ook kantoren en semi-industriële panden’, zegt Guy Dedeyne, CEO van Dedeyne Construct. Een team van ervaren medewerkers treedt bij elk project op als adviseur en aanspreekpunt. ‘Op die manier verzekeren we niet alleen de continuïteit van de werf, maar bewaken we ook het budget en de timing.’

Iedereen beschikt over de recentste versie van een bestand en kan er tevens simultaan aan werken.
Guy Dedeyne
CEO van Dedeyne Construct

Totaalaanneming

Om het hele bouwproces te kunnen aansturen is Dedeyne Construct meestal van bij de prille ontwerpplannen betrokken bij een project. ‘Maar zo’n totaalaanneming vraagt een doorgedreven interactie tussen opdrachtgever, bouwbestuur en uitvoerders. Dat betekent dat je een berg aan informatie moet uitwisselen’, zegt Geoffrey Vander Schelden, CEO bij EFFIX. ‘En die is vaak niet-gestructureerd en digitaal.’

Geoffrey Vander Schelden, CEO bij EFFIX

Dedeyne Construct zocht oplossingen om informatie te structureren en processen te automatiseren. EFFIX beantwoordde aan de noden en bleek de ICT-partner bij uitstek. Na een grondige audit besloot EFFIX om Dedeyne Construct naar de cloud te brengen.

De strategie die EFFIX uitstippelde leidde tot de automatisatie van heel wat processen en een sterk verhoogde efficiëntie op alle vlakken. ‘Dedeyne Construct werkt nu een pak efficiënter. Dankzij de digitale transformatie en automatisatie werden we toegankelijk voor alle betrokken partijen. Iedereen beschikt bovendien over de recentste versie van een bestand en kan er tevens simultaan aan werken. Dat kan ook op afstand. En we kunnen controleren wie toegang krijgt tot welke bestanden of programma’s – zelfs als het om externe partners gaat’, concludeert Guy Dedeyne.

Wil je meer te weten komen? Klik hier

Lees verder

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.