opinie

Flexibiliteit en vrijheid: sleutel voor een innovatieve mobiliteitsoplossing

Mobiliteitsbehoeften veranderen snel, de vraag naar individuele en flexibele oplossingen is groot. Daarom komt Alphabet met AlphaFlex. Zo geven uw medewerkers zelf invulling aan hun persoonlijk mobiliteitsbudget, dat u vooraf bepaalt.

Naast innovatieve mobiliteitsproducten zoals AlphaElectric en AlphaCity lanceerde Alphabet op 25 november AlphaFlex. Met AlphaFlex is multimodaliteit een feit.

Gebruikers kiezen zelf de mobiliteitsvorm die het best aansluit bij hun behoeften. Dat kan autoleasing zijn in verschillende formules, verhuurservices, bedrijfsfietsen of openbaar vervoer en taxi’s.

Elke werknemer krijgt een mobiliteitsbudget dat hij kan besteden aan de vervoerswijze van zijn keuze. Een mobiliteitsapp geeft een duidelijk overzicht van het persoonlijke mobiliteitsbudget. De app toont de balans en het verbruikte bedrag. Voor diensten zoals openbaar vervoer, parking, tol, tankkosten, taxiritten en carwash gebruiken werknemers hun Alphabet Mobility Card, een gebruiksvriendelijk betaalsysteem dat is geïntegreerd in AlphaFlex.

Kostenefficiënt

AlphaFlex geeft bedrijven én werknemers verschillende voordelen. Werknemers nemen automatisch meer kostenefficiënte beslissingen, als je hen sensibiliseert over de keuze van hun vervoerswijze op basis van professionele noden en budget. Werknemers waarderen het dat ze zelf kunnen beslissen over de vervoerswijze, terwijl fleetmanagers de controle over het budget behouden.

Wat AlphaFlex zo uniek maakt? Alle mobiliteitsopties kunnen probleemloos gecombineerd worden. Uw bedrijf legt één mobiliteitsbeleid vast voor alle werknemers en Alphabet neemt de volledige administratie op zich.

Want dat is onze rol: alles zo vlot en efficiënt mogelijk laten verlopen, door de juiste ondersteuning aan te bieden en te zorgen voor een zorgeloze administratie. Op die manier helpt AlphaFlex u om talent aan te trekken en te behouden.

Katelijne De Weerdt - Product Manager, Alphabet Belgium

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud