Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

Algemeen directeur POM

POM Antwerpen is een dynamische publieke projectontwikkelaar met een sterk team en uitdagende projecten. We hebben als doel ruimte te creëren voor bedrijvigheid in de provincie Antwerpen. Dat gebeurt op een vooruitstrevende manier, via een verjongingskuur voor oude bedrijventerreinen, permanente recyclage van de ruimte en radicaal verduurzamen

Wij zijn trots op onze projecten die de schaarse ruimte efficiënt invullen. Dat doen we duurzaam, door bij elke ontwikkeling de volledige infrastructuur van groen- en waterbuffers, wegen en fietspaden, gemeenschappelijke parkings en ontsluiting omheen de woonkernen in te plannen.

POM Antwerpen is het instrument waarmee de provincie Antwerpen haar sociaaleconomisch beleid uitvoert. We dragen actief bij aan de bevordering van de sociaaleconomische ontwikkeling binnen de provincie Antwerpen via ontwikkeling, uitvoering en begeleiding van verschillende projecten. Meer info vind je hier.

Wat jij te bieden hebt:

 • Je neemt eindverantwoordelijkheid over alle aspecten van beleidsvoering en beheer (beleid, ontwikkelprojecten, personeel, organisatie,…). Je durft hierbij knopen doorhakken en draagt deze beslissing mee uit binnen de organisatie.
 • Je ben communicatief sterk en weet perfect hoe je een netwerk kan behouden, uitbouwen én engageren. Je bent een echte ondernemer en hét gezicht van de POM die nieuwe klanten, huurders en investeerders weet aan te trekken.
 • Je hebt een sterke financiële en commerciële achtergrond: beheren van budgetten, opmaken van begrotingen en het genereren van inkomsten.
 • Door jouw visie en creativiteit ga je steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden en investeringsprojecten voor de POM. Ook de interne werking weet je kwalitatief, efficiënt en effectief te stroomlijnen.
 • Je bent vertrouwd met de werking van een directiecomité en een raad van bestuur binnen de overheidscultuur en bent de verbindingspersoon met het provinciebestuur, de provinciale diensten als ook de stedelijke en de Vlaamse overheid.
 • Je bent een echte peoplemanager en motiverende (en tegelijk resultaatsgerichte) coach die alle neuzen in dezelfde richting brengt en duidelijkheid geeft. Als een poppenspeler begeef jij je op de achtergrond om je collega’s bij te sturen en te ondersteunen. Met geduld en een duidelijke taakverdeling geef je hen de mogelijkheid zich volledig te focussen op hun werk.
 • Je beschikt over een master diploma (of master denkniveau) en hebt minstens 8 jaar relevante werkervaring als eindverantwoordelijke. 

Wat wij je te bieden hebben:

 • Een enthousiast en dynamisch team van een dertigtal medewerkers: experten, projectmedewerkers en administratieve medewerkers.
 • Een goede werksfeer en begeleiding.
 • Een contract van onbepaalde duur.
 • Een brutosalaris conform de provinciale loonschalen niveau A10. Bij je aanwerving gaan we na hoeveel jaar relevante ervaring (en anciënniteit bij onze of andere overheden) je in eerdere functies hebt opgebouwd. Die ervaring wordt meegenomen in de berekening van je brutosalaris. Bekijk onze loonsimulator om een inschatting te maken.
 • Maaltijdcheques van 8€.
 • Flexibele werkuren  en verlofregeling (36 dagen jaarlijkse vakantie).
 • Bedrijfswagen.
 • Extra legaal pensioen.
 • Gratis hospitalisatieverzekering met mogelijkheid om gezinsleden aan voordelige voorwaarden aan te sluiten.

Werkplek:

POM Antwerpen in het nieuwe provinciehuis, Koningin Elisabethlei 22, 2018 Antwerpen

Hoe stel je je kandidaat?

Surf naar www.provincieantwerpen.be. Ga naar Jobs bij onze partners, selecteer deze functie en dien je kandidatuur online in tot en met 1 november 2020.

Ben je als persoon met een handicap erkend bij de VDAB? Dien dit bewijs dan mee in met je kandidatuur.

Voor meer inlichtingen over de selectieprocedure, de verloning en de extralegale voordelen kan je terecht bij Els Van Migerode, consulent werving & selectie (tel. 03 240 64 23 of email els.vanmigerode@provincieantwerpen.be).

Meer info vind je hier.

Lees verder

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.