Logo
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

Investeren in luxe: Unieke locaties, ongeëvenaarde klasse

The Gallery

De woonprojecten van VL-Holding staan voor compromisloze klasse en kwaliteit. De Antwerpse projectontwikkelaar is de specialist bij uitstek van luxeprojecten op triple A-locaties, zoals Aequor, The Gallery of De Graanmarkt, telkens in samenwerking met Bermaso.

Elk project van VL-Holding vertelt een eigen verhaal. Wat ze wel allemaal gemeen hebben, is hun topligging, de gepersonaliseerde aanpak van de projectontwikkelaar en de klemtoon op luxe. Deze troeven maken de woonconcepten van VL-Holding uniek in Vlaanderen. De appartementen worden steevast afgewerkt volgens de wensen van de klant, in samenwerking met de projectontwikkelaar en onder de deskundige begeleiding van eigen binnenhuisarchitecten. Ook de gemeenschappelijke delen voldoen aan dezelfde hoge eisen.

Uitzonderlijke woonbeleving

Een van de eyecatchers op het palmares van VL-Holding is Aequor. Dit project bevindt zich op een sublieme plek: aan de kop van het Willemdok, op het Antwerpse Eilandje. Het kabbelende water en de dokken vormen de perfecte tegenhanger van de culturele dynamiek in deze buurt en de weergaloze architectuur van het gebouw zelf. Het adembenemende uitzicht op de Schelde, de jachthaven en het MAS pronken als kers op de taart. Een speciale vermelding verdienen de twee penthouses. Dit summum van luxe, het sensationele panorama van 360° over Antwerpen en een heerlijk gevoel van ruimte en openheid staan garant voor een uitzonderlijke woonbeleving.

Klassevol genieten

Een andere hoogvlieger is The Gallery. In het bruisende hart van Antwerpen Zuid, vlak bij het historische Zuiderpershuis, omvat dit concept twee kantoren en een twintigtal appartementen met veel daglicht. Ook deze realisatie kenmerkt zich door een fantastische ligging, tussen de fraai heraangelegde Scheldekaaien en het nieuwe park Dok Zuid. En ook in The Gallery draait alles om klassevol genieten. De zonnige appartementen met riante terrassen bieden verbazingwekkende uitzichten. Luxueuze penthouses vormen het nec plus ultra van een exclusieve woonervaring. Weelderig wonen op een iconische ligging is ook de signatuur van het exclusieve residentiële project De Graanmarkt. Deze royale herenwoningen genieten van een optimale lichtval en een schitterend ruimtegevoel. Spatieuze terrassen aan de voor- én achterzijde van de doorzonappartementen en het unieke uitzicht op de iconische Antwerpse Graanmarkt tekenen ook hier voor een buitengewoon woonconcept.

Toekomstgericht investeren

In de huidige omstandigheden – met inflatie, lage rente op spaarrekeningen en wispelturige beurzen – zijn luxeproducten zoals de appartementen van VL-Holding uiterst interessant voor wie op zoek is naar een waardevaste investering. De toplocaties van deze projecten zijn in dit verhaal een bepalende factor. Woonconcepten zoals Aequor, The Gallery of De Graanmarkt bieden namelijk een eenmalige kans om een appartement te verwerven op dergelijke topliggingen. Die exceptionele ligging, gekoppeld aan de al even opmerkelijke architectuur én de intrinsieke kwaliteiten van de projecten zelf, zoals de hoogstaande afwerkingsgraad, zijn de beste garantie op rendement. Ook de doorgedreven focus op toekomstgerichte duurzaamheid maakt deze appartementen futureproof als belegging.

Toekomstgerichte ervaring

VL-Holding werd in 1998 opgericht, toen nog met de naam Vlaamse Poort, door Marc Van denabeele, die als architect ruimschoots zijn sporen verdiend had. Dat geldt ook voor de medewerkers die in de daaropvolgende jaren hun naam aan het bedrijf verbonden. Die gedeelde, maar altijd toekomstgerichte ervaring vormt de basis van VL-Holding. Technisch advies, projectmanagement met oog voor detail en duidelijke communicatie staan voorop. Gedelegeerd bestuurder Marc Van denabeele vormt daarbij de persoonlijke schakel tussen klant en bedrijf.

03 242 05 50

Lees verder
Logo
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.