Logo
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

Vastgoed als passie

De experts van Elitis Real Estate houden de vinger aan de pols van wat leeft op de Belgische vastgoedmarkt. Daarom kan het bedrijf zijn klanten een excellente all-in dienstverlening bieden, waarbij het niet alleen optreedt als makelaar maar ook deskundig advies geeft over kredieten, fiscaliteit en verzekeringen.

Elitis Real Estateverzorgt het volledige voortraject van vastgoedontwikkeling: van het screenen van potentiële ontwikkelingen tot de lancering van verkoopklare projecten. Die unieke aanpak betekent kwalitatieve projecten met garantie op rendement voor investeerders.

Stappenplan van A tot Z

Om te zorgen voor een uiterst professionele begeleiding van A(dvies) tot Z(orgeloos genieten), werkt een team van een twintigtal experten een concreet stappenplan uit.

Alles begint met een persoonlijk gesprek, vertrekkend vanuit de doelstellingen, wensen en mogelijkheden van de klant. In functie hiervan wordt een investeringsprofiel opgesteld. Met dat profiel als basis gaat Elitis Real Estate op zoek naar het juiste project. Enkel vastgoed dat aan de allerhoogste eisen voldoet, wordt geselecteerd. De klanten worden dan bij hun aankoop begeleid door het overnemen van alle praktische beslommeringen en het regelen van de financiering met kennis van zaken. Nadien worden bij de verhuring van het vastgoed alle administratieve, technische en financiële beslommeringen uit handen genomen, zodat de klanten kunnen genieten van de belangrijke dingen in het leven.

10 redenen om te investeren in vastgoed

1. Een vastgoedinvestering beschermt tegen inflatie: uw geld is elk jaar minder waard door de stijging van de levensduurte. Een vastgoedinvestering countert dit negatieve effect dankzij de jaarlijkse stijging van de grond- en constructiewaarde en indexatie van de huur.

2. Investeren in vastgoed brengt méér op dan een spaarboekje: de historisch lage rente in combinatie met inflatie resulteert in een gegarandeerd negatief rendement.

3. Een vastgoedinvestering is minder volatiel dan de beurs en de aandelenkoersen.

4. Historische cijfers tonen aan dat uw vastgoedinvestering een mooie meerwaarde geeft als het na een langere termijn wordt verkocht.

5. Investeren in vastgoed is kiezen voor een veilige en tastbare belegging, die u letterlijk ziet staan. U kan er gemakkelijk voor lenen.

6. Investeren in vastgoed is zorgeloos, als u kiest voor rentmeesterschap die alle zorgen over verhuur en huurders opvolgt.

7. U verwerft maandelijkse inkomsten bovenop loon of pensioen. De huurprijs volgt ook de index en stijgt dus jaarlijks.

8. Dankzij uw vastgoedinvestering heeft u iets achter de hand voor later, wanneer door de  toenemende vergrijzing en de stijgende levensverwachting de druk op het pensioenstelsel bijzonder groot wordt. Vastgoed kan ook (klein)kinderen een financieel duwtje in de rug geven.

9. Investeren in vastgoed is fiscaal voordelig. Wanneer u een pand verhuurt, betaalt u enkel belastingen op het geïndexeerde kadastraal inkomen en dus niet op de huuropbrengsten. Lenen om in vastgoed te investeren blijft fiscaal interessant.

10. Investeringsvastgoed is er voor iedereen, zowel voor grote als kleine startkapitalen. Met een klein startkapitaal verkrijgt u dankzij het hefboomeffect (lening) zelfs een nog hoger rendement.

Project in de kijker: Saffrou in Oudenaarde

  • Gelegen op de site van de voormalige textielfabriek Saffre Fréres
  • 265 wooneenheden
  • Mix van woningen, appartementen, penthouses en een woonzorgcentrum.
  • Elke woonunit bijna energieneutraal (BEN)

info@elitisrealestate.be

+32 78 051 551

Lees verder
Logo
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.