Logo
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

Zorgeloos investeren in vastgoed dankzij een 360° benadering

Met haar ruime ervaring als investeerder en ontwikkelaarbiedt Alides haar knowhow ook aan voor wie wenst te investeren in residentieel vastgoed.

Alides, vooral actief in kantoren en in residentieel vastgoed, heeft als absolute  troef haar ervaring en 360°-benadering als vastgoedpartner. Wie dus op zoek is naar een rendabele vastgoedinvestering of een partner om samen iets unieks te realiseren, kan bij Alides terecht voor een begeleiding van A tot Z. Dankzij haar unieke hybride profiel van investeerder en ontwikkelaar zijn er diverse experten in huis om investeerders bij te staan en op te volgen.

Advies op vier domeinen

Die 360°-benadering bestaat uit verschillende pijlers:

een doorgedreven selectie van vastgoed op strategische locaties, dat kwalitatief, duurzaam en rendabel is.  

• persoonlijk advies bij aankoop, want de experten van Alides begeleiden tijdens het volledige aankooptraject, en kunnen ondersteunen op het gebied van finance, legal, development en property.

optimalisatie van de aankoop, gaande van inrichting tot reconversie of zelfs herinrichting,

beheer door het eigen vastgoedteam van Alides dat dag in dag uit alle praktische beslommeringen uit handen van eigenaars neemt.

Ligging als cruciale factor

Alides focust dus ook voor residentieel vastgoed vooral op sterke, stedelijke locaties. Zo zijn er voor investeerders vandaag  twee unieke projecten in ontwikkeling, elk met een frisse architectuur en gelegen op een toplocatie.

LUX bevindt zich bij een Scheldebocht, aan de stadsrand van Gent en in het groen. Het project telt diverse types woningen: parkappartementen met 1- 2- of 3 slaapkamers, schakelwoningen en ‘maisonettes’. Een toplocatie op fietsafstand van het centrum.

Evora ligt in Evere, op een boogscheut van Brussel. Met zijn mix van hedendaagse architectuur, uitzonderlijke leefkwaliteit en unieke ligging is Evora de gedroomde plek voor elke huurder én een ideale vastgoedinvestering. Alle troeven zijn voorhanden om een zorgeloos rendement te garanderen: brede markt van huurders en expats, topligging vlak bij de NAVO, Europese instellingen, Brussels Airport, multinationals, …

Voor eindgebruikers en investeerders, jong en oud

Alides streeft in de projecten naar een gezond evenwicht tussen kopers-eindgebruikers en kopers-investeerders. Door de mix van woningtypes, van studio’s tot appartementen met drie slaapkamers, bereikt het vastgoedbedrijf zowel jong als oud. Klanten kopen het vastgoed in volle eigendom en worden hierbij ontzorgd in diverse stadia: van begeleiding bij aankoop, over inrichting en klantenbegeleiding, tot oplevering en nazorg. Waar nodig zoekt Alides een partner voor verhuur of staan ze hier zelf voor in.

Familiebedrijf met sterke traditie

Alides heeft een rijke geschiedenis. Als onderdeel van het Gentse familiebedrijf Group Maes, opgericht in 1892, heeft de onderneming een lange traditie in de bouw- en vastgoedsector. Vijf generaties lang werd het bedrijf geleid door de familie Maes. Vandaag schrijft Alides verder aan dat mooie verhaal. Ze focussen zich dag in dag uit op hun belangrijkste missie: woningen, kantoren en buurten creëren op strategische locaties. Als familiebedrijf hechten ze veel belang aan hun rijke geschiedenis, maar nog meer aan hoe ze de toekomst duurzaam kunnen invullen.

+32 9 240 01 10

info@alides.be

Lees verder
Logo
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.