Logo
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

Technologie in dienst van uw patrimonium

©Studio Dann

Vermogensbeheer maakt een digitale metamorfose mee. Tot vandaag worstelden families met een aantal uitdagingen: ze hadden geen overzicht over hun vermogen; ze misten de controle over hun gegevens; ze ondervonden complicaties door een constant veranderende wetgeving; ze maakten zich zorgen over intergenerationele conflicten.

Digitale tools, zoals ons nieuwe platform Pax Familia, bieden een antwoord op die vragen. De klant beslist wie toegang krijgt tot zijn vertrouwelijke gegevens en voor hoe lang. Al die informatie krijgt de hoogst mogelijke beveiliging. En de particulier krijgt in ruil waardevolle ondersteuning bij de besluitvorming rond zijn eigendom. Het resultaat? Een betere financiële communicatie in de familie, maar ook met de professionele adviseurs. Het is een sleutelconcept voor de huidige generatie, die de volgende generatie meer wil betrekken bij het vermogensbeheer van de ‘clan’.

In een hypergeconnecteerde wereld waarin iedereen zijn patrimonium nauw opvolgt en meer wil overleggen over zijn vermogensbeheer, biedt de nieuwe technologie flexibiliteit en een snel reactievermogen aan de professionals die deze families begeleiden. Ze herdefinieert meteen ook de rol van de bankier. Dankzij complete, traceerbare en toegankelijke informatie op een uniek platform, staat een ecosysteem in dienst van uw patrimonium. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie.

Advertentie

Olivier Van Belleghem,
Directeur van BNP Paribas Fortis Wealth Management

Lees verder
Logo
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie