Herman van Veen toert met Andere Namen door Vlaanderen

Vanaf februari 2003 zal de Nederlandse cabarettier en kleinkunstartiest Herman van Veen enkele maanden door Vlaanderen toeren met zijn nieuwe voorstelling "Andere Namen". Daarin zingt en vertelt hij over dromen en werkelijkheid, herinneringen en vandaag, over schoonheid en vergankelijkheid, jeugd en ouderdom.

'Andere Namen' start met een try-out op 18 februari volgend jaar in Antwerpen en nadien voorstellingen in Turnhout, Hasselt, Leuven, Beringen, Kortrijk, Ieper, Maaseik, Aalst, Tongeren en vier weken lang in de Arenbergschouwburg in Antwerpen (Arenberg). Nadien komen onder andere Knokke, Brussel, Gent en Brugge aan bod.

Op dit ogenblik is van Veen nog bezig, samen met Lori Spee, met de theaterproductie "First Lady", een gezongen biografie over het leven van Jacqueline Bouvier Kennedy Onassis

Deze maand viert ook Herman van Veen Foundation haar eerste lustrum. De Foundation heeft als doel om de Rechten van het Kind, zoals die door de Verenigde Naties in 1989 zijn aanvaard, handen en voeten te geven door kleinschalige projecten in ontwikkelingslanden en in Nederland.

(bron: Belga)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud