"The Sum of All Fears" al twee weken aan top Amerikaanse box-office

"The Sum of All Fears", een film over een nucleaire aanval op een Amerikaanse stad, prijkt voor het tweede weekend op rij aan de top van de Amerikaanse box-office. Voorlopige cijfers stellen dat de prent afgelopen weekend 18,7 miljoen dollar genereerde, wat de som sedert de bioscooppremière op 31 mei op 61,7 miljoen dollar brengt, aldus cijfers van Exhebitor Relations.

Gruwelijk realistisch brengt de film het verhaal van een terroristische nucleaire aanval op de Amerikaanse stad Baltimore, in de staat Maryland. Acteurs Ben Affleck en Morgan Freeman schitteren in de hoofdrollen. "The Sum of All Fears" is gebaseerd op een boek van Tom Clancy. De prent werd gedraaid voor de aanslagen van 11 september.

"Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood" blijkt een tweede topper te zijn in de Amerikaanse box-office. Met een opbrengst van 16,3 miljoen dollar gaat de film de nieuwe Star Wars ("Attack of the Clones") vooraf. Polls wijzen uit dat Star Wars afgelopen weekend 13,8 miljoen dollar in het laatje bracht. "Bad Company" (10,5 miljoen dollar) en "Spider-Man" (10 miljoen dollar) sluiten de top-vijf. De definitieve cijfers over de filmopbrengsten in de Amerikaanse box-office worden maandag bekend gemaakt.

(bron: Belga)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud