Kunstenares Tolla Inbar op derde Eccentric-beurs

(belga) - Een VIP-tentendorp op het Albertstrand voor het Casino van Knokke-Heist is van 5 tot 8 mei het decor van de derde editie van het lifestyle-event Eccentric by Talkies. Blikvangers dit jaar zijn bloemenkunstenaar Daniel Ost en kunstenares Tolla Inbar die voor het eerst op Belgische bodem een grote tentoonstelling houdt van haar sculpturen.

Eccentric by Talkies is een beurs 'voor mensen met stijl, elegantie en raffinement die van buitengewone merken en diensten houden', aldus een persmededeling. De beurs, waarop ook kan worden gekocht, heeft als doelgroep 'zowel het gewone publiek als het high level-publiek', verduidelijkt Lien Hoste van organisator Unit 7.

De ongeveer zeventig standhouders zijn allemaal actief in de sector van de luxeproducten, gaande van lederwaren, juwelen en auto's tot zelfs zeilboten. Onder andere Longines, Omega, Laurent Perrier, Bentley en Audi hebben een stand. Op zaterdag 7 mei wordt ook een samenkomst van Porsche-oldtimers georganiseerd op de dijk van Knokke, onder de naam 'Concours d'Eccentric Knokke-Heist'.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud