Moord op de Boekenbeurs: een unieke 'dominothriller'

(belga) - Negentien thrillerschrijvers hebben naar aanleiding van de 67ste Boekenbeurs in Antwerpen en op voorstel van het Genootschap van Vlaamse Misdaadauteurs een 'dominothriller' geschreven. Het is de eerste keer dat een dergelijk aantal Vlaamse misdaadauteurs gezamelijk aan één thriller schrijven.

Het gaat om Alain Grootaers, Reinhold Vallinga, Hubert Van Lier, Patrick De Bruyn, Bavo Dhooge, Axel Bouts, Guy Didelez, Ivo Dekoning, Vera Horens, Jonathan Sonnst, Luc Deflo, Benny Baudewijns, Marc van de Cruys, Joris Tulkens, Rudy Soetewey, Dirk Martens, Stan Laureyssens, Piet Teigeler en Bob Van Laerhoven. Het verhaal zal echter niet in boekvorm verschijnen en is -vanaf de start van de Boekenbeurs op 30 oktober- alleen op de website van het Genootschap: www.thrillerauteurs.be te raadplegen.

"De Boekenbeursmoorden" telt negentien 19 hoofdstukken en in elk hoofdstuk zit een woord verborgen. Wie alle woorden bijeen puzzelt, krijgt een citaat plus naam en voornaam van een beroemd persoon. De deelnemers kunnen hun oplossing doormailen en uit alle inzendingen wordt één winnaar getrokken die van elke deelnemende auteur zijn laatste boek gesigneerd en met opdracht krijgt overhandigd. Ook een exemplaar in print van "De Boekenbeursmoorden" gaat naar de winnaar met alle op- en aanmerkingen die de auteurs naar elkaar hebben gemaild.

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud