Michael Palin ontkent te stoppen met reisdocumentaires

(belga) - De Britse acteur en televisiepresentator Michael Palin ontkent dat hij van plan is om te stoppen met het maken van reisdocumentaires. Dat meldt de Britse nieuwszender BBC. 'In tegenstelling tot de geruchten in de media heb ik helemaal niet de intentie om mijn koffers voorgoed op zolder te zetten.'

Eerder was in de Britse krant The Sunday Times verschenen dat de voormalige Monty Pythonster 'te oud' was om nog een reisdocumentairereeks te maken zoals de recente Himalayareeks. 'Het is genoeg geweest. Ik kan de Himalayareeks toch nooit overtreffen', luidt het.

Palin neemt nu naar eigen zeggen enkel een jaar vrijaf en zal daarna beslissen welk werelddeel hij zal bezoeken. 'Als alles goed gaat, zal ik documentaires blijven maken tot mijn volgende paar trekschoenen helemaal versleten is', stelt Palin.

Een kwarteeuw lang reisde de 61-jarige Palin de wereld rond, van de Sahara over Polen tot in het Himalayagebergte. De manier waarop hij dat deed, kluisterde in Groot-Brittannië alleen al 8 miljoen mensen aan hun televisietoestel.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud