Carly Simon bereid mysterie 'You're So Vain' te onthullen

(belga) - De zangeres Carly Simon is van plan de identiteit te onthullen van de man die haar heeft geïnspireerd tot de megahit 'You're So Vain' (Jij bent zo ijdel) uit 1972. De onthulling moet 50.000 dollar of 44.000 euro opbrengen.

Tijdens een veiling voor een liefdadigheidsinstelling won de voorzitter van de Amerikaanse televisiezender NBC, Dick Ebersol, een ontbijt met Carly Simon. De zangeres beloofde hem het geheim van haar hit te zullen onthullen. Ebersol, die 50.000 dollar betaalde voor de exclusieve babbel, moest echter beloven dat hij het geheim aan niemand verklapt.

Meer dan 30 jaar heeft de nu 58-jarige Simon vragen van journalisten over de geliefde aan wie 'You're So Vain' is geadresseerd, ontweken. In het lied beschrijft de zangeres een aantrekkelijke geliefde, die helaas arrogant en egoïstisch is.

Al jaren wordt gegist naar wie de geheimzinnige hartenbreker is. Onder meer Mick Jagger, Warren Beatty en James Taylor worden genoemd.

Het bedrag dat Ebersol voor het ontbijt met Simon betaalde, wordt aan een liefdadigheidsinstelling op Martha's Vineyard Island - de woonplaats van Carly Simon - geschonken.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud